TIRAMISU ALL'ITALIANA

Venner og fans af italiensk køkken, i dag vil jeg afsløre min favorit klassiske tiramisu-opskrift.

Resultatet er fantastisk, men frem for alt ægte, fordi vi kun bruger friske æg, der er behandlet i køkkenet med pasteuriseringsprocessen.

Ingredienser

  • FOR SAVOIARDI


ÆGGEHVIDER 180 gr

RUSSUKER 150 gr

ÆGLER 120 gr

RISMEL 105 g

MAJSSTIVELSE 45 gr

RENET CITRONSKAL 2 gr

SALT 1 gr

FLORMELIS q.s.


  • TIL CREMMEN


MASCARPONE OST 500 gr

ÆGGEHVIDER 180 gr

ÆGLER 120 gr

RUSSUKER 120 gr

VAND 35 gr

VANILJEBØNNE 1


  • TIL KAFFEBADET

ESPRESSO 250 gr

VAND 50 gr

SUKKER 50 gr


  • TIL PYNT

USØDET KAKAOPULVER q.s.Til ladyfingers:


pisk æggeblommerne med halvdelen af ​​perlesukkeret, salt og citronskal . Tilsæt det sigtede mel og bland forsigtigt. Pisk også æggehviderne med resten af ​​sukkeret, og bland derefter de to forbindelser.


Kom blandingen over i en kagepose med en cm glat dyse og form ladyfingers ca. 10 cm lange på en bageplade beklædt med en plade bagepapir. Drys dem med lidt granuleret og pulveriseret sukker 2, og kog dem derefter ved 180 ° C i 10-12 minutter.
Til cremen:

pisk æggeblommerne med en elpisker . Tilbered imens en sirup med 15 g vand og 50 g sukker; når den når 121 ° C, hæld den skyllet over æggeblommerne og fortsæt med at piske ved minimumshastighed, indtil den er helt afkølet. Gør den samme procedure med æggehviderne, og lav en sirup med 20 g vand og 70 g sukker.


Tilsæt mascarponen til æggeblommerne og bland godt; inkorporer også de piskede og pasteuriserede æggehvider, mens du rører forsigtigt fra bund til top.


Bland det hele og tjek konsistensen af ​​cremen som skal være fast og fløjlsagtigTil siruppen:

Bring vandet og sukkeret i kog, sluk derefter og tilsæt kaffen. Til sammensætningen af ​​tiramisuen: væd kun ladyfingers i bunden i kaffen og læg dem på række i gryden


Dæk med et generøst lag creme og fortsæt på denne måde, indtil alle ingredienser er brugt op og slutter af med totter af fløde.


Drys tiramisuen med rigeligt usødet kakaopulver

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle